Skip to content

Bergingen, tuinhuisjes en schuren: Voshaar Schuttingen

Op zoek naar wat meer opbergruimte voor je fietsen, tuinset, loungeset etc.? Dan kan een berging, tuinhuisje of schuur een perfecte oplossing zijn.

Bij Voshaar Schuttingen in Enschede werken we met de beste materialen. Hierdoor krijg je niet alleen een mooie berging, een fijn tuinhuisje of een ruime schuur, maar ook een duurzame oplossing voor een opgeruimde achtertuin.

Berging plaatsen

De grootte van de berging of schuur hangt natuurlijk helemaal af van je eigen wensen. Daarom is het voor ons belangrijk om eerst te weten wat exact de wensen zijn, zodat wij hier een passend voorstel voor kunnen maken.

Of je nu graag een berging of schuur met een plat dak, of een spits dak wilt, bij ons staan jouw wensen en eisen centraal. Een enorm voordeel is dat wij alles in eigen huis produceren. Van de houten panelen tot aan de betonpoeren en betonpalen, wij produceren alles zelf. Zo zijn wij er zeker van dat er alleen met de beste materialen gewerkt wordt en dat wij de beste kwaliteit leveren. Wat je wensen ook zijn, wij maken en plaatsen samen de perfecte berging.  

Douglas houten berging

Wij en veel van onze klanten vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom worden bijna al onze bergingen en schuren gemaakt van Douglas hout. Douglas hout bevat geen geïmpregneerde, schadelijke stoffen en is dus van nature erg duurzaam.

Al onze bergingen en schuren worden geplaatst met betonpalen, betonplaten en wanden van 28 mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen, gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames. De balklaag is altijd berekend volgens de geldende draagkrachteisen.

          

Nu ook Voshaar Containers

Voshaars helpt je nu ook bij het bestellen van containers. Wij hebben een mooi aanbod van containers die je kunt gebruiken bij het aanpakken van je tuin. Bekijk onze website van Voshaar Containers.

Voorbeelden geplaatste bergingen

Meer informatie over onze bergingen of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht