Blokhutten: Voshaar Schuttingen

Op zoek naar een mooie nieuwe blokhut in uw tuin? Wij van Voshaar Schuttingen kunnen u helpen om uw ideeën te realiseren. 

Samen met u gaan wij kijken naar wat voor een soort blokhut het beste bij u past. Misschien een kleine blokhut om als opslag te gaan gebruiken of wat vindt u een van een combinatie, een blokhut met overkapping. Steeds meer mensen maken deze combinatie. Het is niet alleen makkelijk als opslag maar ook om een bepaalde intieme sfeer te creëren in uw achtertuin. 

Er zijn tal van mogelijkheden. Neem gelijk contact met ons of vraag hieronder, geheel vrijblijvend, meer informatie aan. 

Omdat wij al onze producten in huis maken, zorgen wij er samen voor dat u het resultaat krijgt wat u wilt. Een kwalitatief goede blokhut die aan al uw eisen voldoet!

Al onze blokhutten worden geplaatst met betonpalen, betonplaten en wanden van 28mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames. U kunt ervoor kiezen om voor een plat dak te gaan, maar ook een spits dak behoort zeker tot de mogelijkheden.  (De balklaag is altijd berekend volgens de geldende draagkrachteisen.)

          

Voorbeelden van geplaatste blokhutten

Meer informatie over onze blokhutten of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht