Skip to content

Blokhutten: Voshaar Schuttingen

Op zoek naar een mooie nieuwe blokhut in uw tuin? Wij van Voshaar Schuttingen kunnen u helpen om uw ideeën te realiseren. 

Samen met u gaan wij kijken naar wat voor een soort blokhut het beste bij u past. Misschien een kleine blokhut om als opslag te gaan gebruiken of wat vindt u een van een combinatie, een blokhut met overkapping. Steeds meer mensen maken deze combinatie. Het is niet alleen makkelijk als opslag maar ook om een bepaalde intieme sfeer te creëren in uw achtertuin. 

Er zijn tal van mogelijkheden. Neem gelijk contact met ons of vraag hieronder, geheel vrijblijvend, meer informatie aan. 

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u alleen de beste producten krijgt. Wij maken alles zelf. Of het nu gaat om de houten panelen of de betonpoeren, alles produceren wij zelf. Wij werken alleen met kwalitatief goed materiaal om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u voor betaald: Een kwalitatief goede blokhut die aan al uw eisen voldoet!

Al onze blokhutten worden geplaatst met betonpalen, betonplaten en wanden van 28mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames. U kunt ervoor kiezen om voor een plat dak te gaan, maar ook een spits dak behoort zeker tot de mogelijkheden.  (De balklaag is altijd berekend volgens de geldende draagkrachteisen.)

          

Nu ook Voshaar Containers

Voshaars helpt je nu ook bij het bestellen van containers. Wij hebben een mooi aanbod van containers die je kunt gebruiken bij het aanpakken van je tuin. Bekijk onze website van Voshaar Containers.

Voorbeelden van geplaatste blokhutten

Meer informatie over onze blokhutten of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht