Skip to content

Douglas Hout: Voshaar Schuttingen

Op zoek naar een van nature duurzame houtsoort voor uw nieuwe schutting, overkapping, berging of poort?

Dan is Douglas hout een houtsoort wat goed bij u past!

Dit is een houtsoort wat van nature duurzaam is. Het bevat geen geïmpregneerde schadelijke stoffen en gaat jarenlang mee. 

Mensen maken steeds vaker bewust de keuze om voor een van nature duurzaam product te kiezen. Wij bij Voshaar Schuttingen vinden het belangrijk dat wij luisteren naar de wensen van de klant en onze producten hierop aanpassen. Daarom werken wij steeds meer met Douglas hout. Al onze producten zijn daarom ook te leveren in Douglas hout. 

          

Graag nodigen wij u uit in onze showroom om onze producten te komen bekijken. 

Er zijn tal van mogelijkheden. Neem gelijk contact met ons of vraag hieronder, geheel vrijblijvend, meer informatie aan. 

Omdat wij al onze producten in huis maken, zorgen wij er samen voor dat u het resultaat krijgt wat u wilt. Een kwalitatief goede blokhut die aan al uw eisen voldoet!

Al onze blokhutten worden geplaatst met betonpalen, betonplaten en wanden van 28mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames. U kunt ervoor kiezen om voor een plat dak te gaan, maar ook een spits dak behoort zeker tot de mogelijkheden.  (De balklaag is altijd berekend volgens de geldende draagkrachteisen.)

          

Nu ook Voshaar Containers

Voshaars helpt je nu ook bij het bestellen van containers. Wij hebben een mooi aanbod van containers die je kunt gebruiken bij het aanpakken van je tuin. Bekijk onze website van Voshaar Containers.

Meer informatie over onze producten?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht