Skip to content

Schuttingen Enschede

U bent van harte welkom in onze showroom in Enschede. Hier vindt u een selectie van de schuttingen, overkappingen, bergingen en blokhutten welke wij voor u kunnen maken. Wij vinden het belangrijk om uw wensen en eisen om te zetten in een mooi product. Door het bekijken van onze producten krijgt u een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar onze showroom te komen, dan maken wij graag een afspraak bij u thuis in Enschede. Zo krijgen wij gelijk een goed beeld van uw situatie en kunnen wij bij u thuis de mogelijkheden bespreken.  Mocht u interesse hebben voor een afspraak bij u thuis, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Voshaar schuttingen: specialist op het gebied van het leveren en plaatsen van schuttingen

Voshaar Schuttingen onderscheidt zicht door de service, duurzaamheid en kwaliteit van onze producten. Wij maken alles ‘in huis’. Dit betekent dat wij al onze producten zelf maken. Wij maken al onze producten op maat. Onze adviseurs staan u graag te woord in ons pand maar uiteraard kunnen zij ook bij u thuis komen. Samen bespreken wij de mogelijkheden, zodat u een overkapping, schutting of berging krijgt die past bij uw wensen.

          

Routebeschrijving vanuit Enschede naar Voshaar Schuttingen in Enschede

Op onze website een mooie overkapping, schutting, berging, blokhut of poort gezien? Hieronder vind je hoe je vanuit Enschede heel gemakkelijk naar onze showroom toe rijdt. In nog geen kwartier zit je met een kopje koffie samen met een van onze collega’s de mogelijkheden te bespreken wat voor een product het beste bij jullie past.  

  •    Vanuit het centrum van Enschede, rijd je via de Boulevard de Gronausestraat op.
  •    Deze weg volg je bijna 3 km.
  •    Na 3 km sla je bij de stoplichten linksaf, de Euregioweg op.
  •    Deze weg blijf je ongeveer 1,5 kilometer volgen.
  •    Na 1,5 kilometer sla je linksaf de Najaarsweg in.
  •    Volg deze week en na een paar honderd meter vind je onze showroom.
  •    Parkeer je auto op de parkeerplaats en wij helpen je graag veder.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht