Gerealiseerde projecten: Voshaar Schuttingen

Graag laten wij u zien welke projecten wij hebben gerealiseerd. 

In Eibergen hebben wij een mooi project afgerond. In een nieuwbouwwijk hebben wij voor een tiental woningen een schutting en poort mogen plaatsen. 
De bewoners hebben ervoor gekozen om allemaal voor eenzelfde soort schutting en poort te gaan. De schutting en poorten zijn gemaakt van Douglas hout gecombineerd met antraciet beton.

Zoals u hieronder kunt zien is er door de keuze van de bewoners een mooie strakke eenzijdige lijn te zien in de Douglas houten schuttingen. 

          

 

 

Er zijn tal van mogelijkheden. Neem gelijk contact met ons of vraag hieronder, geheel vrijblijvend, meer informatie aan. 

Omdat wij al onze producten in huis maken, zorgen wij er samen voor dat u het resultaat krijgt wat u wilt. Een kwalitatief goede blokhut die aan al uw eisen voldoet!

Al onze blokhutten worden geplaatst met betonpalen, betonplaten en wanden van 28mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames. U kunt ervoor kiezen om voor een plat dak te gaan, maar ook een spits dak behoort zeker tot de mogelijkheden.  (De balklaag is altijd berekend volgens de geldende draagkrachteisen.)

          

Meer informatie over onze producten?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht