Skip to content

Gerealiseerde projecten: Voshaar Schuttingen

Graag laten wij u zien welke projecten wij hebben gerealiseerd. 

In Eibergen hebben wij een mooi project afgerond. In een nieuwbouwwijk hebben wij voor een tiental woningen een schutting en poort mogen plaatsen. 
De bewoners hebben ervoor gekozen om allemaal voor eenzelfde soort schutting en poort te gaan. De schutting en poorten zijn gemaakt van Douglas hout gecombineerd met antraciet beton.

Zoals u hieronder kunt zien is er door de keuze van de bewoners een mooie strakke eenzijdige lijn te zien in de Douglas houten schuttingen. 

Voor een klant in Hengelo hebben wij een overkapping mogen plaatsen. De wensen van de klant hebben wij besproken en dit hebben wij samen omgezet naar dit resultaat. De klant wilde ook graag meer opbergruimte. dit heeft geresulteerd in een overkapping met aan de achterzijde een geïntegreerde berging. Hierin kunnen alle spullen opgeborgen worden, zonder dat dit veel extra ruimte heeft gekost. Voor ons een uitdaging omdat het allemaal schuine stukken zijn, maar wij zijn trots op het resultaat.

Er zijn tal van mogelijkheden. Neem gelijk contact met ons of vraag hieronder, geheel vrijblijvend, meer informatie aan. 

Omdat wij al onze producten in huis maken, zorgen wij er samen voor dat u het resultaat krijgt wat u wilt. Een kwalitatief goede blokhut die aan al uw eisen voldoet!

Al onze blokhutten worden geplaatst met betonpalen, betonplaten en wanden van 28mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames. U kunt ervoor kiezen om voor een plat dak te gaan, maar ook een spits dak behoort zeker tot de mogelijkheden.  (De balklaag is altijd berekend volgens de geldende draagkrachteisen.)

Nu ook Voshaar Containers

Voshaars helpt je nu ook bij het bestellen van containers. Wij hebben een mooi aanbod van containers die je kunt gebruiken bij het aanpakken van je tuin. Bekijk onze website van Voshaar Containers.

Meer informatie over onze producten?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht