Skip to content

Grondwerk: Voshaar Grondwerk

18

Het aanleggen of renoveren van een tuin begint meestal eerst met grondwerk. Bij Voshaar Grondwerk zijn we gespecialiseerd in grondwerk en grondverzet. Grondwerk bij Voshaar wordt verricht door ervaren specialisten, waardoor ieder project snel het beoogde resultaat heeft. Bent u op zoek naar specialisten die grondwerk kunnen verrichten? Dan bent u bij Voshaar Grondwerk aan het juiste adres!

Tuinaanleg door Voshaar Grondwerk

Laat uw tuin vakkundig aanleggen door de specialisten van Voshaar Grondwerk. Uw wensen staan bij Vooshaar voorop. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij de wensen en mogelijkheden voor uw droom tuinaanleg bespreken. Voshaar Grondwerk beschikt over vakkundige specialisten en de benodigde machines om elk project te doen slagen. Voor een perfecte tuinaanleg moet u bij Voshaar Grondwerk zijn!

         

De beste stratenmakers voor uw bestrating!

Onze ervaren stratenmakers verzorgen diverse grond- en straatwerkzaamheden, waaronder wegbouw, straatwerk en leidingbouw. Ook voor uw bestrating bent u bij Voshaar Grondwerk aan het juste adres. Of het nu gaat om grote- of kleine bestratingsklussen, wij garanderen een snel en goed resultaat.

Een perfecte egalisatie van de ondergrond

Bij het aanleggen van een nieuwe bestrating, is het essentieel om de ondergrond te egaliseren. Egaliseren houdt in dat de grond vlak en egaal gemaakt wordt. Het egaliseren van tuinen doen we vooral om verzakkingen te voorkomen. Op een egale ondergrond kunnen tegels en stenen goed gelegd worden. Ook bij het aanleggen van een nieuw gazon is egalisatie erg belangrijk om een vlak resultaat te krijgen. Voshaar regelt dit graag voor u.

Ook bij Voshaar Grondwerk; Sloopwerkzaamheden

Bij Voshaar Grondwerk kunt u ook terecht voor diverse sloopwerkzaamheden. Onze specialisten zorgen ervoor dat de klus snel klaar is en het terrein netjes achtergelaten wordt.

Bij Voshaar Grondwerk verrichten wij de volgende sloopwerkzaamheden:
– Slopen van woningen
– Slopen van schuren
– Afvoeren van puin
– Afgraven van grond
– Egaliseren van terreinen

Geen project is ons te gek!

Zoals u ziet, kunnen wij veel voor u doen, maar wat mag u nog meer van ons verwachten? Voor Voshaar Grondwerk is geen project te gek, daarom kunnen wij u altijd een totaalplan aanbieden. Doordat wij ervaren specialisten in dienst hebben, kunnen wij iedere tuin- of sloopklus verzorgen. Wedden dat we uw verwachtingen overtreffen?

Heeft u interesse in de werkzaamheden die Voshaar Grondwerk aanbiedt? een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we de situatie ter plaatse.  Zo kunnen we een offerte op maat voor u maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meteen een gesprek aan! 

Meer informatie over ons grondwerk?

Informatieaanvraag Grondwerk

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht