Skip to content

Houtbetonschuur bestellen bij Voshaar Schuttingen

Voshaar Schuttingen levert diverse schuren van hoge kwaliteit. Vandaar dat u bij ons terecht kunt voor het aanschaffen van uw ideale houtbetonschuur in Enschede of verdere omgeving. De bergingen die wij bieden gaan lange tijd met u mee. Bovendien staat een goede en snelle service bij ons centraal.

Hoogwaardige en duurzame berging

Onze producten maken we van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Daarbij geven ze een mooie en stijlvolle uitstraling aan uw tuin en zijn ze een echte aanvulling op uw woning. We beschikken over een aantal standaard houtbetonschuren, maar kunnen eveneens speciaal voor u een schuur op maat maken. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de nieuwe berging naadloos aansluit op de andere producten die we leveren en op de stijl van uw huidige tuin.

Schuur op maat

Bij ons heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden op het gebied van houtbetonschuren. Wanneer u ons een product op maat wilt laten maken, horen we graag wat u van ons verwacht. Uw wensen en de maten kunt u aan ons doorgeven via het aanvraagformulier onderaan de pagina. Natuurlijk kunt u uw ideeën ook eerst met ons bespreken via de telefoon of door langs te komen bij ons in Enschede. We voorzien u met alle plezier van advies en denken met u mee. Eventueel kunt u ons de schuur laten plaatsen.

Wilt u meer weten voordat u een houtbetonschuur bestelt bij Voshaar Schuttingen? Bel naar 053-4619607 of gebruik het formulier als contactformulier. We helpen u spoedig verder.

Meer informatie over onze bergingen/schuren of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht