Skip to content

Overkapping op maat bij Voshaar Schuttingen

Bij Voshaar Schuttingen bent u aan het juiste adres voor uw overkapping op maat in Enschede of verdere omgeving. Alle overkappingen maken wij van hoogwaardig vurenhout die we combineren met beton. We verzekeren u van een uitstekende kwaliteit en leveren u te allen tijde een goede service.

professionele werkwijze

De balklaag maken we van blank vuren, waarop we OSB-platen (Oriented Strand Board) monteren. Deze platen schimmelen niet. Het dak bekleden we met een APP-dakbedekking (atactisch polypropyleen). De boei is voorzien van dezelfde 28 mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen als onze blokhutten en schuren. Het dak monteren we af met aluminium Plastisol-kappen die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren. De palen maken we van beton, zodat er geen poeren met beugels in de grond nodig zijn. Een of meerdere wanden kunnen we dicht plaatsen met onze blokhutprofielen.

Overkappingen van kwaliteit

Of het nu gaat om een terrasoverkapping, een normale overkapping in uw tuin of een complete veranda, we kunnen in principe alles voor u realiseren. Dit komt omdat we de productie in onze eigen werkplaats regelen. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen. Vraag ons uw overkapping te plaatsen als u hier zelf niet de tijd, mogelijkheid of kunde voor heeft. Uiteraard kunt u ons ook alleen de houten overkapping met beton laten maken om vervolgens zelf te monteren.

Voor vragen aan Voshaar Schuttingen uit Enschede kunt u bellen naar 053-4619607 of het aanvraagformulier onderaan de pagina invullen. Dit formulier kunt u tevens gebruiken om direct uw overkapping te kopen. Laat al uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op. We creëren met genoegen uw overkapping op maat.

Meer informatie over onze overkappingen of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Meerdere opties mogelijk.
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht