Skip to content

Overkappingen: Voshaar Schuttingen

Voshaar Schuttingen: (Douglas) overkapping

Vraagt u zich ook wel eens af hoe het zou zijn om een overkapping in uw tuin in Enschede te hebben? Voor een mooie en goede kwaliteit Douglas overkapping in Enschede moet u bij Voshaar Schuttingen zijn. Wij plaatsten al vele schitterende overkappingen in Enschede en omgeving. Geen project is ons te gek! Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies wat de mogelijkheden voor u zijn. In deze jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Twente!

De mooiste overkappingen van Enschede en omgeving

Er zijn talloze mogelijkheden voor het plaatsen van een overkapping. Iedereen heeft zijn eigen smaak. Daarom bespreken wij bij Voshaar Schuttingen eerst samen met u, uw wensen ten aanzien van uw overkapping. Onze gekwalificeerde specialisten zorgen  ervoor dat u de overkapping krijgt waar u van droomt. Voshaar Schuttingen heeft voor iedereen de juiste overkapping in Enschede en omgeving. Droomt u al langer van de perfecte overkapping? Neem dan contact met ons op!

         

Standaard houten overkapping

Wij merken dat er veel vraag is naar standaard houten overkappingen. Om iedereen van dienst te zijn, bieden we nu een compleet pakket aan met alles wat nodig is voor een standaard houten overkapping. Onze standaard houten overkappingen hebben een afmeting van 3 bij 4 meter. Is een standaard overkapping in uw tuin in Enschede of omgeving iets voor u? Bekijk dan hier onze standaard overkappingen!

Overkapping laten plaatsen

Een overkapping plaatsen is tijdrovend werk. Bij Voshaar Schuttingen nemen we u dit werk graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw overkapping vakkundig geplaatst en gemonteerd wordt. Ook voor een blokhut, schuur, schutting, berging of poort kunt u bij ons terecht. Kwaliteit leveren vinden wij erg belangrijk. Door gebruik te maken van de beste, goedgekeurde materialen en het beste gereedschap, zorgen wij ervoor dat u krijgt wat u van ons verwacht. Onze specialisten gaan pas weg als alles klaar is. U kunt direct van uw nieuwe overkapping genieten!

Nu ook Voshaar Containers

Voshaar Schuttingen in Enschede biedt nu ook containers aan. Op de website van Voshaar Containers vindt u ons aanbod containers, die gebruikt kunnen worden bij het aanpakken van de tuin. Deze containers zijn er in verschillende maten. Voor elk project hebben wij een container voor u klaar staan!

Voorbeelden geplaatste overkappingen

Meer informatie over onze overkappingen of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Meerdere opties mogelijk.
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht