Overkappingen: Voshaar Schuttingen

Voshaar Schuttingen: (Douglas) overkapping

Op zoek naar een mooie overkapping / veranda? Wij van Voshaar Schuttingen in Enschede plaatsen overkappingen gecombineerd met beton.

Omdat er tal van mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een overkapping is het van belang dat wij eerst helder krijgen wat exact uw wens is. Wij werken alleen met gekwalificeerde specialisten, zodat u die overkapping krijgt waar u van droomt. Juist omdat wij alles ‘in huis’ produceren kunnen wij (bijna) alles wat uw wenst waarmaken. Een op maat gemaakte overkapping. Geen standaard overkapping, maar samen komen tot een mooie overkapping die een leven lang meegaat.

Op zoek naar een van nature duurzame houten overkapping? Dan is een Douglas houten overkapping wat voor u. Douglas hout bevat geen geïmpregneerde schadelijke stoffen en is van nature erg duurzaam.

Geen omkijk hebben naar het monteren en plaatsen van een overkapping? Dit is waar wij goed in zijn. Wij ontzorgen en zorgen ervoor dat uw overkapping, blokhut, schuur, schutting, berging of poort geplaatst en gemonteerd wordt. Zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw nieuwe overkapping.  

Onze overkappingen hebben een balklaag van blank vuren. Daarop worden de OSB (Oriented Strand Board) platen gemonteerd. Het voordeel hiervan is dat schimmel geen schijn van kans krijgt. Het dak bekleden wij met APP (Atactisch Poly Propyleen) dakbedekking. Om een mooie afgewerkte overkapping te krijgen monteren wij een boei van hetzelfde materiaal als de overkapping zelf, namelijk 28mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen. 

Het dak wordt afgemonteerd met aluminium Plastisol kappen. Deze zijn verkrijgbaar is meerdere kleuren. De palen zijn van beton zodat er geen poeren met beugels in de grond nodig zijn. Een of meerdere wanden kunnen dicht worden geplaatst met onze blokhutprofielen.

 

Voorbeelden geplaatste overkappingen

Meer informatie over onze overkappingen of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Meerdere opties mogelijk.
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.