Overkappingen: Voshaar Schuttingen

Voshaar Schuttingen: (Douglas) overkapping

Op zoek naar een mooie overkapping / veranda? Wij van Voshaar Schuttingen in Enschede plaatsen schitterende overkappingen van Douglas hout.

Overkapping

Omdat er tal van mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een overkapping is het van belang dat wij eerst helder krijgen wat exact uw wens is. Wij werken alleen met gekwalificeerde specialisten, zodat u die overkapping krijgt waar u van droomt. Juist omdat wij alles ‘in huis’ produceren kunnen wij (bijna) alles wat uw wenst waarmaken. Een op maat gemaakte overkapping. Geen standaard overkapping, maar samen komen tot een mooie overkapping “die een leven lang meegaat”.

Douglas houten overkapping

Op zoek naar een van nature duurzame houten overkapping? Dan is een Douglas houten overkapping wat voor u. Douglas hout bevat geen geïmpregneerde schadelijke stoffen en is van nature erg duurzaam.

Overkapping plaatsen

Geen omkijk hebben naar het monteren en plaatsen van een overkapping? Dit is waar wij goed in zijn. Wij ontzorgen en zorgen ervoor dat uw overkapping, blokhut, schuur, schutting, berging of poort geplaatst en gemonteerd wordt. Zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw nieuwe overkapping.  

Wij leveren onze Douglas overkappingen altijd compleet met betonpoeren voor de staanders.

Op de Douglas balklaag worden OSB (Oriented Stand Board) platen gemonteerd, deze hebben de eigenschap dat ze niet schimmelen.

Het dak wordt bekleed met APP ( Atlactisch Poly Propyleen) dakbedekking en afgemonteerd met een aluminium plasticol kap die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren.

Voorbeelden geplaatste overkappingen

Meer informatie over onze overkappingen of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Meerdere opties mogelijk.
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.