Skip to content

Voshaar Schuttingen: (Dubbele) poorten

Bij een mooie nieuwe schutting van Voshaar Schuttingen hoort natuurlijk ook een nieuwe poort. Hier kunnen wij u bij helpen. Wij leveren niet alleen schuttingen, bergingen, blokhutten en overkappingen, ook voor een poort hoeft u niet verder te zoeken. Onze poorten hebben, net zoals al onze andere producten, een lange levensduur en zijn van een duurzame kwaliteit.

Voldoet uw schutting nog aan al uw eisen en heeft u alleen een nieuwe poort nodig? Ook hierbij helpen wij u graag!

Wij hebben standaard poorten, maar u heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een poort op maat. Omdat wij alles zelf maken en produceren kunnen wij samen met u een poort samenstellen. De houten panelen en de betonpoeren en betonpalen maken wij allemaal zelf. Net even een andere uitstraling dan de standaard poorten? Vertel uw wensen en wij komen samen tot een poort die aan al uw eisen voldoet. 

Onze schuttingpoorten zijn leverbaar vanaf 90 cm t/m 260 cm (dubbele poort) breed.

Alle poorten worden geleverd met cilinderslot en 3 sleutels. Wij zorgen ervoor dat alle montage materialen ook geleverd worden.

          

Nu ook Voshaar Containers

Voshaars helpt je nu ook bij het bestellen van containers. Wij hebben een mooi aanbod van containers die je kunt gebruiken bij het aanpakken van je tuin. Bekijk onze website van Voshaar Containers.

Voorbeelden geplaatste poorten

Meer informatie over onze poorten of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Meerdere opties mogelijk.
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht