Skip to content

Voshaar Schuttingen: (Dubbele) poorten

Op zoek naar een kwalitatief goede poort in Enschede? Hier kunnen wij u bij helpen. Naast schuttingen, bergingen, blokhutten en overkappingen, levert Voshaar Schuttingen ook poorten. Een goede poort is onmisbaar in uw tuin. Onze poorten hebben, net zoals al onze andere producten, een lange levensduur en zijn van een duurzame kwaliteit.

Voldoet uw schutting nog aan al uw eisen en heeft u alleen een nieuwe poort nodig? Ook daarmee helpen wij u graag! Heeft u al eens aan een dubbele poort gedacht? Een dubbele tuinpoort is erg populair en staat bijzonder chic. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wij hebben standaard poorten, maar u heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een poort op maat. Omdat wij alles zelf maken en produceren, kunnen wij samen met u een poort samenstellen. De houten panelen, de betonpoeren en betonpalen maken wij allemaal zelf. Zoekt u een poort met net even een andere uitstraling dan de standaard poorten? Vertel ons uw wensen, dan ontwerpen we samen een poort die aan al uw eisen voldoet. 

Onze schuttingpoorten zijn leverbaar vanaf 90 cm t/m 260 cm (dubbele poort) breed.

Alle poorten worden geleverd met cilinderslot en 3 sleutels. Wij zorgen ervoor dat alle montagematerialen ook geleverd worden.

          

Nu ook Voshaar Containers

Voshaar is nu ook het perfecte adres voor het bestellen van containers. Wij hebben een mooi aanbod van containers die je kunt gebruiken bij het aanpakken van je tuin. Bekijk onze website van Voshaar Containers.

Voorbeelden geplaatste poorten

Meer informatie over onze poorten of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Meerdere opties mogelijk.
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht