Skip to content

 

Schuttingen: Voshaar Schuttingen

Voor een nieuwe schutting bent u bij ons aan het juiste adres. Wat uw wensen ook mogen zijn, bij Voshaar Schuttingen zorgen wij ervoor dat u krijgt wat u zoekt!

De eerste stap is gezet, het wordt tijd voor een nieuwe schutting. Maar wat voor een soort schutting past bij u? Wij hebben verschillende soorten schuttingen in ons assortiment. Wat voor ons belangrijk is dat wij helder krijgen wat voor u precies de bedoeling is, zodat wij een schutting op maat kunnen leveren.

Omdat wij alles, van het hout, de afwerking en de betonpalen en betonpoeren ‘in huis’, produceren zijn wij er zeker van dat wat uw wensen ook mogen zijn, wij ervoor kunnen zorgen dat er een schutting wordt geplaatst welke aan al uw eisen en wensen voldoet.

Voshaar Schuttingen: Voorbeeld hout-/beton schutting

Een schutting die een “levenlang” meegaat!

De houten schermen worden geplaatst tussen betonpalen, waarin een betonplaat is geklemd. De houten schermen, betonplaat en betonpalen zijn stevig met elkaar verbonden, zodat een zeer stabiel geheel ontstaat.

De schermen komen niet in contact met de grond, doordat daaronder een betonplaat wordt geplaatst, hierdoor krijgt houtrot geen kans.

Zo zijn de schuttingen van Voshaar Schuttingen een lust voor het oog en extreem duurzaam!

          

Geïmpregneerde vuren houten schermen afgewerkt met lichtgrijze betonpalen

Wij van Voshaar schuttingen werken met verschillende soorten hout. Deze schutting is van geïmpregneerde vuren planken. De planken zijn fijnbezaagd. Dit betekent dat de planken nog ruw zijn, wat ze die robuustere look geeft. Dit soort planken wordt vaak gebruikt bij schuttingen.  

Deze vuren houten planken worden geplaatst tussen betonpalen (in de sponning) en op betonplaten (deze zitten ook in de sponning van de betonpalen). Door gebruik te maken van betonpalen en betonplaten zorgen we voor een langere levensduur van de schutting. De betonplaten zorgen ervoor dat de schutting stevig staat en omdat het hout niet rechtstreeks op de grond geplaatst wordt is er voor wegrotten van het hout geen sprake. 

Dit geheel wordt afgedekt met een balklaag die over de schutting heen loopt. Deze wordt afgemonteerd op de palen met behulp van bouten en moeren, zodat u een strakke afwerking heeft van uw schutting. 

Technische specificaties

 • Betonpalen 116 x 116 x 2650 mm;
 • Betonplaten 40 x 260 x 1840 mm;
 • Schermen 17-planken 1750 x 1840 mm onder druk geïmpregneerd (planken 20 x 145  mm);
 • Deksloof 47 x 120 mm onder druk geïmpregneerd.
Voshaar schutting Type 1 (dicht systeem schutting)

Geïmpregneerde vuren houten schermen afgewerkt met antraciete betonpalen

Deze schutting van Voshaar schuttingen is gemaakt van geïmpregneerd vuren hout.  Deze vurenhouten schutting is fijbezaagd. Dit betekent dat deze planken een robuuste uitstraling hebben. Deze fijnbezaagde planken worden veel gebruikt voor schuttingen.

Eén scherm betaalt uit 17 planken. De schutting wordt geplaatst tussen antraciet betonpalen (in de sponning) en op antraciete betonplaten (deze zitten ook in de sponning van de betonpalen). De schermen worden niet rechtstreeks op de grond geplaatst en dit zorgt ervoor dat houtrot geen kans maakt bij onze schuttingen. Dit maakt het dat een Voshaar Schutting een ‘leven lang’ meegaat. 

De schutting wordt afgedekt met een deksloof. Deze loopt over de schutting heen en wordt gemonteerd op de palen met behulp van bouten en moeren. 

Voshaar Schuttingen: Schutting Type 2 (schermen 17 planken afgewerkt met antraciet)

Technische specificaties

 • Betonpalen 116 x 116 x 2650 mm, in antraciet;
 • Betonplaten 40 x 260 x 1840 mm, in antraciet;
 • Schermen 17-planken 1750 x 1840 mm onder hoge druk geïmpregneerd (planken 20 x 145 mm);
 • Deksloof 47 x 120 mm onder hoge druk geïmpregneerd middels zeskantbouten.

Voor een schanskorf van 100 cm breed betaald u een toeslag bovenop de meterprijs van €145,00 per stuk (afgehaald) of €185,00 per stuk (geplaatst).

Douglas houten schermen afgewerkt met lichtgrijze betonpalen

Bij Voshaar Schuttingen werken wij ook veel met Douglas Hout. Douglas hout is van nature duurzaam. Dit houtsoort bevat geen geïmpregneerde schadelijke stoffen en gaat jarenlang mee. 

Deze schutting bestaat uit schermen van 17 planken. Deze schermen worden geplaatst tussen lichtgrijze betonpalen (in de sponning) en worden op lichtgrijze betonplaten (deze zitten ook in de sponning van de betonpalen) gemonteerd.

Wanneer de schutting is geplaatst wordt deze in zijn geheel afgedekt met een deksloof. Deze loopt over de schutting heen en wordt afgemonteerd met behulp van moeren en bouten. 

Technische specificaties

 • Betonpalen 116 x 116 x 2650 mm, in lichtgrijs;
 • Betonplaten 40 x 260 x 1840 mm, in lichtgrijs;
 • Schermen 17-planken 1750 x 1840 mm (planken 20 x 145 mm);
 • Deksloof 47 x 120 mm middels zeskantbouten.
Voshaar Schuttingen: Schutting Type 3 (blanke Douglas schermen 17-planken afgewerkt met lichtgrijs)

Douglas houten schermen afgewerkt met antraciete betonpalen

 

Op zoek naar een van nature duurzame schutting? Dan is deze schutting van Douglas hout wellicht iets voor u. Douglas hout is van nature duurzaam en dus niet geïmpregneerd met schadelijke stoffen.

Een scherm van deze schutting bestaat uit 17 planken. Deze schermen worden geplaatst tussen antraciete betonpalen (in de sponning) en op antraciete betonplaten (deze zitten ook in de sponning van de betonpalen). Omdat wij bij Voshaar Schuttingen werken met betonpalen en platen zorgen wij voor een langere levensduur van uw schutting. De houten schermen staan stevig tussen het beton en komen niet rechtstreeks in aanraking met de grond waardoor houtrot geen kans heeft. 

Wanneer de schutting geplaatst is wordt deze afgedekt met een deksloof die over de gehele schutting loopt en wordt gemonteerd op de palen met behulp van bouten en moeren. 

 

Voshaar Schuttingen: Schutting Type 4 (Douglas schermen 17-planken afgewerkt met antraciet)

Technische specificaties

 • Betonpalen 116 x 116 x 2650 mm, in antraciet;
 • Betonplaten 40 x 260 x 1840 mm, in antraciet;
 • Douglas schermen 17-planken 1750 x 1840 mm (planken 20 x 145 mm);
 • Deksloof 47 x 120 mm middels zeskantbouten.

Voor een schanskorf van 100 cm breed betaald u een toeslag bovenop de meterprijs van €145,00 per stuk (afgehaald) of €185,00 per stuk (geplaatst).

Voorbeelden

Meer informatie over een schutting of deze direct bestellen?

 • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
 • Meerdere opties mogelijk.
 • Dit is niet verplicht
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht