Skip to content

 

Standaard houten overkapping

LET OP
Als het gevolg van de extreem gestegen houtprijzen leveren wij tijdelijk geen bouwpakketten! Wanneer de houtmarkt weer stabiliseert zal dit wel weer mogelijk zijn. Wilt u een offerte voor een overkapping neem dan contact met ons op. 

Op zoek naar een prachtige, houten overkapping om uw tuin of terras te verfraaien? Dan biedt Voshaar schuttingen de perfecte oplossing voor u! Onze standaard houten overkapping is een compleet pakket, inclusief alle benodigdheden om deze eenvoudig zelf te kunnen plaatsen. 

Een houten overkapping die “levenslang” meegaat!

Voshaar Schuttingen: Standaard houten overkapping

Met dit pakket krijgt u onder andere antraciet betonpoeren met stelmoeren, Douglas geschaafde staanders, ringbalken, liggers en schoren.

Het dak is voorzien van prachtig afgewerkt, geschaafd dakbeschot en dubbele boei delen, aangevuld met een plastisol daktrim in de kleur van uw keuze. Daarnaast wordt het pakket geleverd met een compleet EPDM pakket, inclusief de folie uit één stuk die voldoet aan de strengste normen, inclusief lijm, kit en bijbehorende hemelwaterafvoer.

De wanden van de overkapping zijn gemaakt van fijn bezaagd Douglas Zweeds rabat (blank of zwart) of geschaafde blanke blokhutprofielen. Het pakket bevat werkelijk alles wat u nodig heeft om uw eigen overkapping te plaatsen. Met Voshaar schuttingen kiest u voor topkwaliteit en een scherpe prijs, zonder in te boeten aan kwaliteit en duurzaamheid.

          

 

Wat krijg je bij een standaard houten overkapping

Bij aanschaf van onze standaard houten overkapping ontvangt u een compleet pakket waarmee u eenvoudig en zelfstandig een overkapping kunt plaatsen. Het pakket bevat alle benodigde onderdelen en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij garanderen u een moeiteloze installatie en een duurzaam eindresultaat. Kies voor gemak en kwaliteit met onze standaard houten overkapping.

 

Het standaard houten overkapping pakket bevat de volgende onderdelen:

  • Antraciet betonpoeren 150 x 150 x 600 mm, met stelmoeren.
  • Douglas geschaafde staanders 145 x 145 mm.
  • Douglas geschaafde ringbalken 45 x 160 mm.
  • Douglas geschaafde liggers 45 x 160 mm.
  • Douglas geschaafde schoren 45 x 160 mm.
  • Douglas geschaafd dakbeschot 18 x 145 mm.
  • Douglas geschaafde dubbele boei delen.
  • Plastisol daktrim in de gewenste kleur.
  • Compleet EPDM pakket met de folie uit één stuk (voldoet aan de strengste normen) inclusief lijm, kit en bijbehorende hemelwater afvoer.
  • Wanden van fijn bezaagd Douglas Zweeds rabat (blank of zwart) of geschaafde blanke blokhutprofielen.
Voshaar Schuttingen: Onze standaard overkapping

Het stappenplan voor uw standaard schutting

Met slechts 6 eenvoudige stappen kunt u uw overkapping opzetten en genieten van beschutting tegen de zon en regen, terwijl u toch buiten kunt blijven zitten. Of u nu een ervaren klusser bent of nog nooit eerder iets hebt opgebouwd, u zult merken dat onze standaard overkappingen gemakkelijk en snel op te zetten zijn. 

stap 1 - overkapping
stap 2 - houten overkapping
stap 3 - houten overkapping

Stap 1

Stap 2

Stap 3

stap 4 - houten overkapping
stap 5 - houten overkapping
stap 6 - houten overkapping

Stap 4

Stap 5

Stap 6

 

Levering van uw standaard houten overkapping

We leveren onze standaard houten overkapping door heel Nederland en zorgen ervoor dat dit zo snel en efficiënt mogelijk gebeurt. Houd er echter wel rekening mee dat de transportkosten voor eigen rekening zijn. Wil je deze kosten besparen? Dan kun je er ook voor kiezen om je bestelling bij ons op te halen. Laat ons van tevoren even weten wanneer je langs wilt komen, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling op het afgesproken tijdstip voor je klaarstaat.

Meer informatie over onze standaard houten overkapping of deze direct bestellen?

Contactaanvraag standaard overkapping

WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht