Skip to content

Voshaar Schuttingen levert uw tuinberging

Een berging in uw tuin is ideaal om uw spullen in stijl op te bergen. Bij Voshaar Schuttingen kunt u daarom terecht voor het bestellen van uw tuinberging in Enschede of verdere omgeving. De schuur realiseren we in onze eigen werkplaats, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Een goede en snelle service staat hierbij centraal.

Hoogwaardige bergingen

Onze bergingen worden geplaatst met betonpalen, betonplaten en wanden van 28 mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen. Deze profielen zijn gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames. De wanden vallen in de sponning van de betonpalen. Hierdoor ontstaat er een zeer stevig en duurzaam geheel. Zowel een plat dak als een spits dak met dakpanprofielplaten behoort tot de mogelijkheden. De balklaag is altijd berekend volgens de geldende draagkrachteisen.

Diversiteit aan mogelijkheden

In principe kunnen we alles voor u creëren als het om een houten berging met beton gaat. Vertel ons uw ideeën en de betreffende maten en we gaan met genoegen voor u aan de slag. Uiteraard denken we graag met u mee. Wilt u eerst wat voorbeelden zien voordat u een tuinberging aanvraagt? Bekijk hier voorbeeld 1voorbeeld 2 en voorbeeld 3. Daarnaast kunnen we nog veel meer voor u realiseren. Op aanvraag kunnen we de berging plaatsen bij u op locatie. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie over een berging voor uw tuin kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 053-4619607 of via het aanvraagformulier onderaan de pagina. Eventueel kunt u via dit formulier eveneens direct uw bestelling doorgeven aan Voshaar Schuttingen uit Enschede. Geef desgewenst meteen aan of u ons de berging wilt laten plaatsen.

Meer informatie over onze tuinbergingen of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht