Skip to content

Voshaar Schuttingen: uw houtspecialist in Enschede

Van harte welkom op de website van Voshaar Schuttingen, dé houtspecialist van Enschede met een groen hart! Bij ons kunt u terecht voor verschillende houten producten voor in uw tuin. We staan klaar voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Een uitstekende, persoonlijke en snelle service staat altijd voorop.

Onze producten

Ruim 7 jaar geleden zijn we gestart met het leveren en plaatsen van houtbeton schuttingen. In deze jaren is Voshaar dan ook uitgegroeid tot een waar begrip binnen Twente. Bij ons kunt u tevens terecht voor bergingenblokhutten, schurenoverkappingen, veranda’spoorten, carports en garages. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden: we vertellen u graag meer.

Hout naar uw wensen

Als houtspecialist werken wij met gekwalificeerde experts, maken we gebruik van de goedgekeurde materialen en hebben we de beschikking over de beste gereedschappen. Al onze producten zijn ‘in huis’ geproduceerd. Dit houdt in dat we (bijna) alles wat u wenst kunnen maken en plaatsen. Daarbij staan uw wensen en eisen voor ons te allen tijde centraal. De combinatie van bovenstaande zaken zorgt ervoor dat wij voortdurend een maatoplossing bieden tegen de scherpste prijs én met een minimale doorlooptijd.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met Voshaar Schuttingen in Enschede opnemen. U bereikt ons via het telefoonnummer 053-4619607 of via het contactformulier. Op de productpagina’s kunt u onderaan de tekst een formulier invullen wanneer u direct een bestelling aan ons door wilt geven. Buiten onze openingstijden kunt u eventueel op afspraak langskomen.

WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht