Skip to content

Voshaar Schuttingen voor uw blokhut op maat

Laat uw tuin voorzien van een bijpassende schuur en bestel uw blokhut op maat in Enschede of verdere omgeving bij Voshaar Schuttingen. We leveren de tuinhuisjes in vele soorten en maten en altijd van hoogwaardige materialen. Bovendien staat een uitstekende, professionele en snelle service hoog in het vaandel.

Stevige en duurzame schuren

Onze blokhutten maken we te allen tijde in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we de kwaliteit waarborgen en in principe alles realiseren. Uw tuinhuis plaatsen we met betonpalen, betonplaten en wanden van 28 mm dikke geïmpregneerde blokhutprofielen. De profielen zijn gemonteerd op geïmpregneerde vuren frames en de wanden vallen in de sponning van de betonpalen. Dit zorgt ervoor dat een tuinhuis op maat bij ons een stevig en duurzaam karakter krijgt. Zo gaat de hut een lange tijd met u mee. We kunnen zowel een plat dak als spits dak voor u aanbrengen. De balklaag berekenen we altijd volgens de geldende draagkrachteisen.

Service op maat

Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden voor uw blokhut op maat. Direct een blokhut kopen doet u door uw bestelling door te geven via het aanvraagformulier onderaan de pagina. Wilt u eerst uw wensen en ideeën uitvoerig met ons bespreken? We voorzien u met alle plezier van advies en denken graag met u mee. Uiteraard bent u niet verplicht om ons de blokhut te laten plaatsen. U kunt er tevens voor kiezen om ons alleen de schuur te laten maken. Dit kunt u aangeven in het formulier.

Heeft u nog vragen aan Voshaar Schuttingen uit Enschede? Bel naar 053-4619607 of laat een reactie achter in onderstaand formulier. We komen dan spoedig bij u terug.

Meer informatie over onze blokhutten of deze direct bestellen?

  • Schrijfwijze: 053-1234567 of 06-12345678
  • Dit is niet verplicht
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp Vragen? Stuur een whatsapp bericht